luni, 26 august 2013

Dubrovnik si marea

        Mereu caut sa am marea cat mai aproape. Dubrovnik-ul mi-a oferit aceasta bucurie si m-a incarcat de energie.



Croaziera pe marea Adriatica
      Apa marii este limpede si cristalina. In unele locuri, culoarea este de-a dreptul ireala. Apa este minunata. Dar cum probabil stii, piatra este elementul care predomina in Croatia. Aici plaja este de piatra si este recomandat purtarea de slapi pana la intrarea in apa, sau chiar si in apa. 

Pestii si marea


      Insula Lopud ofera vizitatorilor nisipul, in locul pietrei la plaja. Cu mici exceptii poti intalni si nisipul pe plaja.

Insula Lopud



        Florile m-au incantat in toate zilele petrecute in aceste locuri. Culorile lor puternice ma atrageau si ma determinau sa le admir neincetat. Daca as fi putut as fi luat cateva cu mine si le-as fi plantat intr-un ghiveci, sa ma pot bucura in fiecare zi de ele.


       Insulele din preajma Dubrovnik-ului iti ofera sansa sa te bucuri de liniste , mare si soare.  Apa marii iti ofera sansa sa te racoresti. Marea este foarte rece in Croatia. Aveam senzatia ca intru intr-un lac de munte. Mi-as fi dorit sa pot sta mai mult in apa sa inot, dar prea mult timp nu puteam petrece din cauza temperaturii scazute.


Insula Kolocep

Dubrovnik-ul din barca




      Toate aceste peisaje fascinante le-am vazut alegand excursia cu barca la trei insule. Daca ajungi in Dubrovnik si ai timp la dispozitie nu ezita sa alegi aceasta excursie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu